Referenties

Moments of care  (www.moments-of-care.nl)

Leonie van Lekor adminstratie doet al enkel jaren mijn administratie. In het begin heeft ze me geholpen met het op orde brengen van een heel jaar. Dit omdat mijn vorige boekhouder dit niet correct had gedaan.

Naast het zeer vakkundig en duidelijk bijhouden van mijn administratie is ze ook als persoon betrokken bij het reilen en zeilen van mijn eenmansbedrijf. Wanneer ik een vraag heb kan ik deze aan Leonie stellen, ik krijg dan snel antwoord waarin duidelijk wordt aangegeven hoe het zit ( of wanneer het een vraag is die Leonie niet kan beantwoorden dan wordt dat aangegeven). Ik ben meer dan tevreden, Lekor is een absolute aanrader voor ieder bedrijf. Bedankt Leonie!

Rumoer exclusive (www.rumoer.com

Sinds mijn samenwerking met Leonie is mijn bedrijf enorm geprofessionaliseerd. Als ontwerper wil ik me het liefst bezig houden met mijn collectie en mijn klanten, het administratieve gedeelte van het ondernemen leidt hier teveel van af. Leonie begrijpt precies wat ik nodig heb om me te kunnen focussen op wat ik het liefst doe.

Door haar praktische werkwijze en haar prettige manier van communiceren loopt alles altijd op rolletjes. Wanneer ik een vraag heb of advies wil bij het nemen van een beslissing is, kan ik vanzelfsprekend vertrouwen op haar deskundigheid. Het verschil dat Leonie hierin maakt is dat ze haar deskundigheid altijd perfect weet te combineren met wat past bij mij als klant. Kortom, het is bijzonder prettig om samen te werken met iemand die altijd net dat beetje extra doet!   

K.K. Brandertechniek B.V. en Dreizler Benelux B.V. (www.dreizler.nl & www.kkbrandertechniek.nl ) 

Lekor administraties is voor ons de perfecte partner, voor wat betreft het verwerken van onze boekhouding, en loonadministratie. Opdrachten worden altijd correct uitgevoerd, en snel afgewikkeld, zodat wij een snelle en directe inzage hebben in het resultaat van onze onderneming. De documenten die door Lekor worden aangeleverd hebben een professionele uitstraling, en zijn zonder veel boekhoudkundige kennis goed te begrijpen.

Lekor administraties is een klant gerichte organisatie, met gedegen kennis en ervaring. Wij hopen dan ook onze relatie nog vele jaren voort te zetten. 

KK Beheer BV en NK Holding BV

Een bekend gezicht met een nieuwe naam. Sinds de start  van onze bedrijven in 2002 werken we samen met Leonie. Wij zijn over de door haar geleverde diensten uitermate tevreden. Het straalt moed en durf uit om in deze onzekere tijd de stap te maken om zelfstandig ondernemer te worden. We hebben het volste vertrouwen dat het je gaat lukken op basis van je snelle en accurate werkwijze. Administratie en jaarrekeningen herbergen een groot vertrouwen en vragen een deskundige begeleiding.

Al deze facetten vinden wij terug bij Lekor administraties. Wij wensen je dan ook veel succes en zien uit naar een verdere en plezierige samenwerking.  

Medewerkster KK Brandertechniek (www.kkbrandertechniek.nl

Al vanaf de oprichting van ons bedrijf werken wij samen met Leonie. Onze wensen werden omgezet in een daadkrachtig plan van aanpak, een boekhoudprogramma  werd gekozen,Afas Profit Small Business, en onder deskundige begeleiding van Leonie gingen we met elkaar aan de slag. Regelmatig is er overleg en ook telefonisch is ze altijd bereikbaar. En dat is heel prettig, want sinds kort werken we online met Syntess en ook daarin worden we op professionele wijze door haar ondersteund.

Het is fijn om met haar samen te werken en wij hopen dit nog in lengte van dagen te mogen doen. Wij wensen haar en Lekor administraties alle goeds en veel succes toe.

Honden trimsalon vd-Zardakosburcht ( www.vd-zardakosburcht.nl ) 

Leonie doet al een aantal jaren mijn administratie eerst in de privé sector en sinds 21-10-2010 ook de boekhouding van mijn trimsalon. Vanaf de start van mijn bedrijf heeft ze me met raad en daad terzijde gestaan en elke vraag werd correct beantwoord en waar zo nodig ook gelijk actie onder nomen door haar. Ben dan ook zeer tevreden over de afhandeling van Lekor administraties, zeer kundig en een snelle accurate werkwijze. De documenten bv de jaarrekening is voor mij als leek zeer goed leesbaar en te begrijpen. Moet er iets extra’s gebeuren is dat nooit een probleem.

Eindconclusie;

Een goed correct en accuraat administratie kantoor die alle kunde in huis heeft.
Het is fijn samen te werken met Leonie en hoop lang van haar kunde gebruik te mogen maken.
 

Lekor Administraties

Einsteinstraat 18
3281 NJ Numansdorp
Telefoon: 085-8771280
E-mail: info@lekor.nl