Administratie

Invoeren van boekhoudingen

De basis voor de jaarrekening is natuurlijk de financi├źle administratie. Samen met u richten we de boekhouding in zodat deze voor u makkelijk is bij te houden. Periodiek levert u de boekhouding bij ons aan zodat we de gegevens in kunnen voeren en de betreffende aangiften naar de belastingdienst kunnen verzenden. Wilt u liever zelf de boekhouding invoeren? Dit kan natuurlijk ook. Met het online boekhoudprogramma kunt u alles zelf invoeren. Overal ter wereld. Wij leveren u een basisadministratie aan zodat u gelijk van start kunt. En heeft u dan vragen, dan kijken we gewoon met u mee. Vraag naar de mogelijkheden!

Oprichten van uw bedrijf en de boekhouding

U wilt graag zelfstandig worden maar weet niet precies waar u moet beginnen. Dat kunnen we ons goed voorstellen want met alle wet- en regelgeving wordt het soms een complexe aangelegenheid. Lekor administraties helpt u vanaf de inschrijving bij de Kamer van Koophandel tot aan de eerste jaarrekening. Weet u niet precies welke rechtsvorm het beste bij u past? Neem dan contact met ons op voordat u zich gaat inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Op lokatie boekhouding

Wilt u dat de boekhouding op lokatie door ons wordt bijgehouden of wilt u dat alles eens goed wordt gereorganiseerd? Dit kan natuurlijk ook. Of dat het nu tijdelijk is of voor vast dat kan allemaal. Samen bekijken we welke mogelijkheden er zijn om dit goed in te richten en overzichtelijker te maken.

Geen bijtelling bij slechte rittenregistratie

Rijdt de werknemer met een auto van de zaak minder dan vijfhonderd priv├ękilometer, dan hoeft u geen rekening te houden met een bijtelling voor het pr…

Lees meer

Wijzigingen factuureisen op een rij

Met ingang van 1 januari 2013 wijzigen de factureringsregels op een aantal zaken. De wijzigingen zijn vooral bedoeld om de regels te vereenvoudigen…

Lees meer

Lekor Administraties

Einsteinstraat 18
3281 NJ Numansdorp
Telefoon: 085-8771280
E-mail: info@lekor.nl